Mennyibe kerül egy tetőfedés?

A munkdíjak tekintetében alábbi árainkkal tervezhetnek:

Tetőfedés ács munkadíjak 2022:

MegnevezésÁrMértékegység
Tetőszerkezet vizsgálat + pótlás munkadíj270,000Ft / m3 beépített faanyag
Cserépfedés munkadíj2,800 – 3-200Ft / m2
Tető fóliázás munkadíj500 – 600Ft / m2
Tető lécezés munkadíj800Ft / m2
Ereszdeszkázás munkadíj3,500Ft / m2
Ellenlécezés munkadíj300 – 500Ft / m2
Szigetelés berakás munkadíj1,400Ft / m2
Gerinclécezés munkadíj500Ft / m
Oromdeszkázás munkadíj2,500Ft / m
Cseppentőlemez felrakása munkadíj2,000Ft / m
Tető deszkázás munkadíj3,000Ft / m2
Vápa elhelyezés munkadíj3,000Ft / m
Szellőző cserép elhelyezés munkadíj300Ft / db
Hófogó elhelyezés munkadíj2,000Ft / db
Rovarháló elhelyezés munkadíj300Ft / m
Kúpcserép alátét elhelyezés munkadíj300Ft / m
Kúpcserepezés munkadíj1,500Ft / m

Régi családi házunk tetőfelújításával bíztuk meg UNI-VERZÁL-t. A megbeszélt határidőre elkészültek, korrekt megbízható embernek tartom. A mai világban kevés ilyen van.

Minden a megbeszéltek szerint zajlott, maximálisan elégedett vagyok az elvégzett munkával.

Társasházunk ereszcsatornáinak javításával fordultam hozzájuk. A felmérés után másnap megérkezett a csapat, pár óra alatt lecserélték a régi csatornákat. Köszönjük!

  Tetőfelújítás

  Kapcsolat

  Vállajuk ingatlanok palatető felújítását, lapostetők javítását, cseréptető felújítását, víz szigetelését, tetőfedését, tetőszigetelését garanciával,.

  Gyakori kérdések

  Az ács tetőfedő bádogos megválaszolja kérdéseit
  Manapság gyakori, hogy mindent gyorsan és házilag szeretnénk megoldani, azonban az előírt biztonsági szabályokat elhanyagolva, nem megfelelő szaktudással, akár veszélyes is lehet otthon elvégezni az ács tetőfedő bádogos munkákat, valamint a végeredmény sem biztos, hogy olyan tartós lesz.

  A megbízható tetőfedő anyag sokáig ellátja a funkcióját. Nem csak az esztétikai szempontokat kell figyelembe venni, hanem az ígért garanciát és megbízható minőséget is. Az sem mindegy, hogy milyen tetőszerkezetre szeretnénk majd felrakni a tetőfedő anyagot, így érdemes szakember véleményét kikérni. Szívesen segítünk a kiválasztásban is a felmérés során.

   
  A tetőfedés elvégzése elég nagy részét képezi az ingatlan komfortosabbá, minőségibbé tételének, így ha nem szeretnénk, hogy a befektetett pénz és energia feleslegessé váljon, fontos a rendszeres karbantartás.
  A cserepeslemez tetőfedést sokan a legtartósabbnak mondják. Nagyon jól ellenáll az időjárási viszontagságoknak, és a tisztítása, karbantartása is nagyon egyszerű. Tisztítását általában el is végzi a természet.

  A fém tetőket is sokan a legtartósabbnak, leghosszabb minőség megtartással rendelkezőnek gondolják. Szintén igaz rá, hogy ha rendszeresen törődünk velük és karbantartjuk őket, azt meghálálják. Többféle anyag, forma, és ígért élettartam közül tudunk választani a fém tetők esetében.

   
  Amennyiben eldugul az ereszcsatorna, rengeteg kárt okozhat, ezért fontos a mielőbbi orvoslása. Ha el van dugulva, nem tud áramolni a víz, ezáltal a megrekedt víz áztatni fogja a tetőfedést, és amennyiben abban is kárt okoz, nagyobb javításokkal kell számolnunk.
  A zsindelyezés költség kíméletesség szempontjából lehet előnyös, valamint abban az esetben, ha nagyon meredek tetőt szeretnénk fedni. A zsindelytető egy könnyen formálható és beilleszthető tetőfedési lehetőség. A zsindelytető másik nagy előnye, hogy nem igényel sok karbantartást.
  Ha egy nagyobb zivatar, vihar után foltokat észlelünk a mennyezeten, akkor azonnal érdemes felkeresni egy szakembert, nem érdemes várni, ugyanis úgy csak nagyobb költségekkel és számolhatunk.
  A penészedés és más gombafajok kialakulását és azok negatív egészségügyi hatásait a minőségi tetőfedés és megfelelő szellőztetés segítségével tudjuk elkerülni. Ha megfelelő a szellőzés, akkor a hőmérséklet sem ingadozik annyira, így a penészedés is kisebb eséllyel jön létre. Tehát ez még egy okot ad arra, hogy a tetőfedés minőségi legyen, megbízható szakember végezze.
  Nagyon fontos az ereszcsatorna tisztítása abból a szempontból, hogy ne ázzanak a ház falai. Így az ereszcsatorna rendszeres tisztítása az az óriási lépés, amivel tehetünk a vízkárok elkerülése érdekében.
  Amennyiben szakmailag felkészületlenül állunk neki a kisebb károk javításának, hamarosan újra előjöhet a probléma, ami nagyobb károkat okozhat. Azért is fontos, hogy szakember segítségét hívjuk kisebb problémák esetén is, mert a szakember fel tudja mérni a probléma gyökerét is.
  Amennyiben a tetőszerkezet vízzel károsodott, gyakran dohos szagot érezhetünk. Mindenképp érdemes tetőfedő bádogos ács szakembert, azonban ha idős a tető, mondjuk 20-30 éves, akkor végképp. Keressen minket bizalommal!
  Szakértő munkáinkat egész Magyarország területén végezzük, gyorsan és hatékonyan.

  Országos kiszállás

  Copyright © Minden jog fenntartva